Mondkapjes

OppoSuits is gemaakt voor mensen die graag met volle teugen van het leven willen genieten, hoe hard de wereld dit ook maakt. We wassen onze handen, houden een veilige afstand en dragen uiteraard een mondkapje waar nodig. Maar het tonen van je mooiste glimlach is best moeilijk als je gezicht verborgen zit achter een stuk stof. Dus als je je gezicht moet bedekken, waarom dan niet met iets dat er echt goed uitziet en leuk is om te dragen.


Introducing: OppoSuits mondkapjes! Verkrijgbaar in originele, herkenbare OppoSuits stijlen. Deze duurzame gezichtsmaskers passen altijd bij je humeur en zorgen ervoor dat je er in elke situatie fantastisch uitziet. De verstelbare bandjes zorgen voor een comfortabele pasvorm, waardoor ze gemakkelijk langere tijd te dragen zijn. Maar laten we eerlijk zijn, deze maskers zijn zo cool dat je ze liever opzet elke keer dat het jou uitkomt.

4 producten

per pagina
Aflopend instellen

4 producten

per pagina
Aflopend instellen

OppoSuits Face Masks worden gemaakt van stof die is overgebleven tijdens productie van onze pakken. Op deze manier zorgen we ervoor dat er zo weinig mogelijk materiaal hoeft te worden weggegooid. De buitenkant van de mondmaskers is gemaakt van 100% polyester, en de binnenkant is gemaakt van 100% katoen, voor extra comfort. Alle maskers hebben elastische bandjes met verstelbare en verwijderbare clips om ervoor te zorgen dat het masker perfect past. Ondanks dat onze maskers er natuurlijk supertof uitzien is het belangrijk om te weten dat ze niet-medisch zijn en dus geen bescherming bieden. Vanwege hygiënische- en veiligheidsredenen is het niet mogelijk dit product te retourneren.

The OppoSuits® brand name and logo are registered trademarks.