Blazers

Op zoek naar een damesblazer die elke outfit net dat beetje extra geeft? Onze kleurrijke damesjasjes toveren elke saaie outfit om tot een levendige look. Vind hier een jasje dat bij jou past en dat je op allerlei manieren kunt stylen. Want deze damesblazers zijn niet alleen leuk voor allerlei feestjes, ze zijn ook nog eens zelf super feestelijk én een feestje om te dragen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Damesblazers voor allerlei gelegenheden

Of je nu op zoek bent naar een damesjasje voor een nationale feestdag als Koningsdag, een verrassingsdiner op Valentijnsdag of gewoon een gezellig feestje met vrienden; voor elke gelegenheid vind je hier een passend item. En het mooie is: je zal ‘t jasje keer op keer uit de kast trekken, want deze damesblazers kun je eindeloos combineren. Heb je een formelere gelegenheid? Style ‘m met een nette pantalon of rok en hakken of nette laarsjes. Ga je naar een informeel evenement? Draag je OppoSuits damesjasje dan bijvoorbeeld met jeans en sneakers voor een casual maar stijlvolle look.

Getailleerde damesblazers van hoge kwaliteit

Onze damesblazers hebben een moderne pasvorm; ze zijn getailleerd. Hierdoor kleden ze mooi af en komen je vrouwelijke vormen goed tot zijn recht. Onze maten variëren van 34 tot 46. Omdat de jasjes getailleerd zijn, adviseren we je om jezelf even op te meten zodat je de perfecte maat kiest. Bij twijfel adviseren we je de grootste van de twee te kiezen. Verder staan kwaliteit en comfort bij OppoSuits hoog in het vaandel. Dit zie en voel je terug in de materialen die wij gebruiken. De damesjasjes zijn behouden hun kwaliteit na ontelbaar veel wasbeurten. Tegelijk zijn onze blazers zo ontworpen dat ze bijna net zo comfortabel zijn als je pyjama. Geloof ons maar: na al die complimenten die je krijgt en het hoge comfortgehalte, wil je je jasje nooit meer uit doen.

Bijpassende rok

Geniet je stiekem een beetje als iedereen nog eens omkijkt als je voorbijloopt? Onze kleurrijke damesblazers zijn ook verkrijgbaar als volledig damespak - waarmee je niet onopgemerkt voorbijloopt!

The OppoSuits® brand name and logo are registered trademarks.