Wild Rainbow

€ 7,50
Op voorraad
SKU
OSAF-0009-ONESIZE

Druk je persoonlijkheid uit met dit fantastische mondkapje met regenboog-zebra print. Het straalt eenheid, vrijheid en feestelijkheid uit, maar beschermt* jou en de mensen om je heen op een comfortabele manier. Of je nu op een Pride-evenement, een festival of een poolparty bent, mensen zullen om de juiste redenen op je strepen jagen.

 

OppoSuits Face Masks worden gemaakt van stof die is overgebleven tijdens productie van onze pakken. Op deze manier zorgen we ervoor dat er zo weinig mogelijk materiaal hoeft te worden weggegooid. De buitenkant van het mondmasker is gemaakt van 100% polyester, en de binnenkant is gemaakt van 100% katoen voor extra comfort. Alle maskers hebben elastische bandjes met verstelbare en verwijderbare clips om ervoor te zorgen dat het masker perfect past.

*Ondanks dat onze maskers er natuurlijk supertof uitzien is het belangrijk om te weten dat ze niet-medisch zijn en dus geen bescherming voor jezelf bieden. Vanwege hygiënische en veiligheidsredenen is het niet mogelijk dit product te retourneren.

Meer informatie
Inbegrepen Gezichtsmasker
Pasvorm One size fits most
Stof & wasvoorschrift Machine-wasbaar, 100% Polyester, Voering 100% katoen
Mondkapje Kwaliteit: Niet medisch, Elastische bandjes met verstelbare clips (verwijderbaar)
Overig In verband met veiligheid en hygiëne is dit product niet retourneerbaar, Was je handen!
The OppoSuits® brand name and logo are registered trademarks.