Wat is OppoSuits?

Wij van OppoSuits maken herenpakken in waanzinnige prints en kleuren én met een mooie pasvorm. Alles behalve standaard en uitermate geschikt voor zakelijke afspraken, trouwerijen, verkleedfeestjes, festivals, carnaval, vrijgezellenfeesten en sportevenementen. Onze producten worden altijd geleverd als set bestaande uit een jasje, pantalon én stropdas. Feestkleding is nog nooit zo fashionable geweest en fashion is nog nooit zo feestelijk geweest.

Onze pakken zijn exact het tegenovergestelde van een normaal zakenpak (afgezien van de kwaliteit en een goede pasvorm). De goed te onderhouden kwaliteit van onze kostuums zorgt ervoor dat jouw pak keer op keer gedragen kan worden en dat dit dus absoluut geen wegwerpartikel is! Feestkleding, carnavalskleding, verkleedkleding, geef het beestje een naam. Één ding is zeker, in een pak van OppoSuits val je altijd op en ga je ook nog stijlvol gekleed.

Goede kwaliteit voor €74,95? Ja hoor...

Dat jouw kostuum altijd inclusief stropdas voor een belachelijke prijs wordt geleverd, lijkt te mooi om waar te zijn. Maar toch is het zo, aangezien wij geloven dat onze pakken betaalbaar voor iedereen moeten zijn. Wij leveren getailleerde pakken in confectiematen 46 tot en met 62 met een mooie binnenvoering. Stijlvolle mannen zijn er nu eenmaal in alle maten en wij begrijpen dat.

Natuurlijk is het lastig om onze kwaliteit goed over te laten komen door middel van een website. Misschien heb jij onze pakken al eens in het echt gezien, gevoeld, gepast of geproefd. In dat geval heb je een voorsprong en weet je dat we de lat hoog leggen voor onszelf. Mocht je die kans nog niet hebben gehad, weet dan dat onze pakken ook al gedragen zijn door de DJ's van Q-Music, 538 en 3FM. Maar ook bijvoorbeeld Paul de Leeuw en de heren van Triggerfinger dragen pakken van OppoSuits. Dat zijn toch vakmensen die wel bepaalde eisen stellen aan wat ze dragen! Daarnaast hebben wij een uiterst klantvriendelijk retourenbeleid waarbij je ten alle tijden jouw product kunt retourneren voor een volledige terugbetaling mocht je niet tevreden zijn. En mocht jouw pak niet passen, kun je het pak kostenloos bij ons omruilen.

Voor elk evenement een passende outfit

Er is geen themafeest zo gek te bedenken of wij hebben er wel een pak voor. Met onze originele designs kun je voor elke gelegenheid stijlvol gekleed gaan. Oh, en mocht je nu te laat bedenken dat jij aankomend weekend al dat ene feest hebt waar je er strak gekleed bij wilt lopen? Je hoeft in principe niet meer naar de carnavalswinkel, want vóór 14.00u besteld is de volgende dag al thuis bezorgd.

Steun het Nederlands Elftal in een oranje pak terwijl onze zuiderburen maar al te graag België‎ steunen in ons rood kostuum genaamd ‘Red Devil’. Vier je verjaardag in een ballonnenpak. Vraag iemand ten huwelijk of versier iemand in een hartjes kostuum. Sla je slag in het casino met ons pokerpak. Vier je vrijgezellenfeest in ons flitsendse testbeeldpak of ga met je vrienden op vrouwenjacht in een tijgerpak. De mogelijkheden zijn eindeloos en je avonden onvergetelijk! Nog nooit heb je tijdens een avond uit zoveel aandacht gekregen.

Zeg, waren jullie niet die gasten van MentalSuits?

Ja, dat wáren wij. In 2012 zijn we gestart onder de naam MentalSuits. Een naam waar we erg trots op waren omdat het precies omschreef hoe gestoord ons product eigenlijk is. Helaas bleek de naam onze ambitie om de wereld te veroveren in de weg te staan en waren we genoodzaakt om iets anders te verzinnen. Ondertussen staan onze plannen voor diezelfde wereldverovering weer stevig op de rails onder de naam OppoSuits en mag je nog veel meer krankzinnige designs van ons verwachten. Geen zorgen, de naam mag dan veranderd zijn, wij zijn nog steeds even 'mental' als de dag dat we begonnen.