Festival Outfits

Festivaloutfits krijgen een geheel andere betekenis na het dragen van één van onze pakken. Want deze zijn kleurrijker dan het tafelkleed van je oma. Van Lowlands tot Burning Man zullen mensen hun nek verrekken om je uitgebreid na te kijken. En geef ze eens ongelijk. Met onze festivaloutfits met zowel korte- als lange mouwen kun je van begin juni tot diep in september feesten in je favoriete festivalpak.

Producten 1-23 van 74

per pagina
Aflopend instellen

Producten 1-23 van 74

per pagina
Aflopend instellen

De ideale festival outfit

Jij staat als doorgewinterde festivalganger al in de startblokken voor het eerstvolgende feestje. Maar wat trek je aan? Hangt je outfit al klaar of zit je nog middenin een kledingcrisis terwijl jij dit jaar de best geklede van het festivalseizoen wilt zijn? Met de pakken van OppoSuits is deze missie een peulenschil. Haal de ware jager in je naar boven met The Jag, keep it cool en ga voor de Iceman of ga voor een tikkie nonchalant met de Flaminguy of Flamingirl. Echt smoking hot naar een festival? Ga dan voor de Cannabos en verkeer in hogere sferen met deze joint venture tussen mode en marihuana. Suit yourself en steel de show in één van onze festival pakken.

Kwaliteit

De festival outfits van OppoSuits zijn van 100% open geweven polyester van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat het pak kan ‘ademen' en het materiaal geeft een comfortabele en elegante fit. Wel zo handig wanneer jij gaat voor dat podiummoment met je awesome dansmoves! Bekijk al onze heren pakken, damespakken en pakken voor jongens.

The OppoSuits® brand name and logo are registered trademarks.