Casual Blazers

OppoSuits Deluxe is een exclusieve blazerlijn van hoge kwaliteit, die ervoor zorgt dat je op een elegante en modieuze manier kunt laten zien dat je het leven niet te serieus neemt. De lijn bestaat uit zeventien unieke items, onderverdeeld in zes iconische thema’s: Christmas, Uniform, Outer Space, Supportswear, Retro and Tropical.

 

1 product

per pagina
Aflopend instellen

1 product

per pagina
Aflopend instellen

Klassiek met een twist

OppoSuits Deluxe blazers zijn klassiek met een twist, waardoor ze zich perfect lenen voor zowel speciale gelegenheden, zoals bruiloften en nationale feestdagen, als het dagelijks leven. Sommige items zijn eye-catching door hun subtiele maar sensationele details, terwijl andere juist kleurrijke statement jasjes zijn. Maar of ze nu juist uitgesproken of subtieler zijn; elk jasje is gemaakt om jou te voorzien van een onderscheidend kledingstuk en een verfijnde look.

It’s all in the details

De blazers hebben een moderne pasvorm, zijn gemaakt van hoge kwaliteit stof en hebben talrijke elementen in o.a. de print en voering, die perfect aansluiten op de thema’s van de blazers. Zo heeft bijvoorbeeld het marineblauwe katoenen Captain jasje een krijtstreep die bij nadere inspectie morsecode blijkt te zijn, heeft de comfortabele Sports Jersey een voering met traditionele Amerikaanse fast food-print, en kun je vanaf heden op elk feestje foutloos de Macarena dansen, dankzij de instructies aan de binnenkant van het denim Bolt jasje.

Gratis blazertas

Om te zorgen dat je blazer stof- en kreukvrij blijft en om ‘m makkelijk te kunnen vervoeren, worden alle OppoSuits Deluxe blazers geleverd met een gratis blazertas.

The OppoSuits® brand name and logo are registered trademarks.