Kerstblazers

De show stelen tijdens het kerstdiner of kerstfeest? Met onze Kerst blazers heb je gegarandeerd succes. Is voor jou een heel pak net iets too much? Of heb je al andere items in je kast die je graag wilt combineren? Dan zijn onze te gekke Kerst blazers echt iets voor jou!

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Creëer jouw look

Met de Kerstblazers creëer je een casual look met een T-shirt en spijkerbroek of juist een super stijlvolle look waarbij je strak in pak gaat, met een basic pantalon en een net overhemd. Ook met stropdassen kun je bij OppoSuits helemaal los gaan. De opties en combi’s zijn eindeloos. Of het nu een kerstborrel van werk is of het eerste kerstdiner met je schoonfamilie, met deze toffe blazers ben jij altijd het stralende middelpunt!

All I want for Christmas… is an awesome blazer!

Geef die foeilelijke kerst truien het nakijken en word de meest stijlvolle en originele gast op elk kerstfeestje. Met The Rudolph, de Festive green of de Christmaster weet je zeker dat je een unieke outfit hebt en Kerst een nog groter feest wordt. Ben jij een echte Star Wars liefhebber? Pak iedereen deze Kerst in met een Festive Force blazer. Heb je al veel kerstborrels achter de rug, ben je lekker brak maar heb je nog heel wat feestjes af te struinen? Dan is de Happy Holidude blazer perfect voor jou. Deze blazer zegt meer dan 1000 woorden. En dat is wel zo makkelijk wanneer je een kater hebt....

Kwaliteit en pasvorm

Naast het feit dat onze Kerst blazers er origineel en fantastisch uitzien, is de kwaliteit en pasvorm ook van de hoogste standaard. Bij ons mag je de kwaliteit verwachten van een goede herenzaak. Door de hoge kwaliteit van de blazer kun je er nog heel wat kerstfeestjes plezier van hebben. Alle blazers bij OppoSuits zijn getailleerd en hebben een slim fit. Hierdoor krijg je direct mooie brede schouders en een slim waist. Het is wel belangrijk dat je de juiste maat koopt. Check onze maattabel om te bekijken welke maat jou het beste past.

The OppoSuits® brand name and logo are registered trademarks.