Effen Gekleurde Pakken

Zijn de pakken met opvallende prints een beetje ‘too much’ voor jou? Bekijk dan deze collectie unieke herenpakken in levendige effen kleuren. Ze zijn gemaakt van dezelfde goede kwaliteit als al onze andere pakken. Deze subtielere unieke herenpakken passen perfect bij een formeel feestje, een festival, een verjaardag of een zakelijke presentatie.

18 producten

per pagina
Aflopend instellen

18 producten

per pagina
Aflopend instellen

Subtiele heren pakken in een fun ‘jasje’

Een overtuigende zakelijke presentatie geven of op een originele manier de aandacht trekken op een beurs? Wil jij jezelf als stijlicoon neerzetten op een gaaf feest, een verjaardag of misschien wel zo'n vervelende schoolreünie? Steel de show in een subtiel effen gekleurd heren pak van OppoSuits.

Compleet pak

Verover de catwalk van het leven in onze Blue Steel, wees oogverblindend in de Yellow Fellow of voel je onoverwinnelijk in het inktzwarte Black Knight harnas van OppoSuits. Ben jij mans genoeg? Dan ben jij dé persoon voor de Mr. Pink. Want echte mannen dragen natuurlijk roze. Geen half werk, bij OppoSuits ontvang je een complete outfit bestaande uit: een jasje, een pantalon en een stropdas. Zo ben je in één keer klaar om te shinen!

Pak van kwaliteit

Onze pakken zijn mooi getailleerd en gemaakt van 100% open geweven polyester. Dit zorgt ervoor dat het pak kan ‘ademen' en geeft een comfortabele en elegante fit. Bestel je een effen gekleurd pak op een werkdag voor 19:00 uur? Dan heb je je outfit de volgende dag al in huis. Gratis verzending in Nederland. Bekijk ook onze pakken voor dames, pakken voor jongens van 2-8 jaar en pakken voor tieners. Voor ieder wat wils!
The OppoSuits® brand name and logo are registered trademarks.