Koningsdag kleding

1 product

per pagina
Aflopend instellen
€ 74,95

1 product

per pagina
Aflopend instellen

Op 27 april is het weer zover: Koningsdag. Ben je op zoek naar een outfit om deze feestdag in oer-Hollandse stijl te vieren? Kies dit jaar voor classy koningsdag kleding. Ga bijvoorbeeld voor een getailleerd oranje pak of overhemd, of draag een rood-wit-blauw combi met je familie of vrienden. Hierin voel je je gegarandeerd de koning te rijk op jouw feestje of op de vlooienmarkt!

Voor dames, heren & kids 

We hebben Koningsdag kleding voor heren, dus je kunt de hele vriendengroep of familie in een classy outfit hijsen deze koningsdag. Wedden dat alle ogen straks op jullie gericht zijn? 

Voor vele gelegenheden

Mooi meegenomen: De kleding kun je keer op keer dragen en zal regelmatig uit de kast getrokken worden. Want of je nu Koningsdag gaat vieren, het Nederlands elftal aan gaat moedigen, naar de olympische spelen kijkt of wilt opvallen op een festival, een outfit als deze komt regelmatig van pas. En een ander groot voordeel is: deze koningsdag kleding kan gewoon in de wasmachine. Bekijk ook onze andere pakken voor mannen, pakken voor dames en pakken voor jongens.

The OppoSuits® brand name and logo are registered trademarks.