Vlaggenpakken

Er is geen betere manier om jouw land te supporten tijdens een sportwedstrijd, dan het dragen van een van onze vlaggenpakken. Of het nu gaat om voetbal, wielrennen, basketbal of synchroonzwemmen; kies de kleur(en) van jouw team, dan is jouw steun goud waard. Letterlijk. Dus trek een van deze vaderlandslievende vlaggenpakken aan tijdens die belangrijke match en zorg dat de medaille voor best geklede fan in ieder geval mee naar huis gaat.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
€ 74,95
€ 74,95 € 29,98
€ 74,95 € 37,48
€ 74,95
€ 74,95
€ 74,95
€ 74,95
€ 74,95
€ 74,95 € 29,98

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De ideale outfit voor het supporten van jouw team of land!

Representeer Nederland in onze Tulips from Amsterdam of ga voor Oranje in The Orange, de favoriete feestkleur van Nederland! Doe eens lekker Duits en kies voor Der German. Helemaal klaar om party zu machen! Of neem Patrick op je schouders en stort je in het feestgedruis tijdens St. Patricks Day. Amerikaanse roots of gewoon een diehard fan van Amerikaanse sporten zoals American football, honkbal of basketbal? In het meest patriottistische pak uit de OppoSuits collectie, de United Stripes, steel je gegarandeerd de show.

Compleet vlaggenpak van kwaliteit

Onze pakken bestaan uit een jasje, een pantalon en een stropdas. De flag suits zijn van 100% open geweven polyester van hoge kwaliteit. Het pak kan hierdoor goed ‘ademen’ en heeft een comfortabele en elegante fit. Bestel op een werkdag voor 19:00 uur en je ontvangt je outfit al de volgende in huis! Gratis verzending in Nederland. Met een OppoSuits vlaggenpak support jij jouw team of land op een manier die iedereen nog lang zal bijblijven. Bekijk ook onze andere pakken voor mannen, pakken voor dames en pakken voor jongens..

The OppoSuits® brand name and logo are registered trademarks.