Zomerpakken

Het is geen geheim dat de beste feestjes plaatsvinden tijdens de zomer. Daarom hebben wij speciaal voor jou zomer en Hawaii pakken laten ontwerpen! Deze pakken zijn verkrijgbaar in diverse prints, waaronder enkele tropische Hawaii uitvoeringen. Zoek je nog een stijlvolle zomer of Hawaii outfit, dan zul je met deze pakken gegarandeerd het stralende middelpunt van elk feestje zijn.

11 producten

per pagina
Aflopend instellen

11 producten

per pagina
Aflopend instellen

De ideale zomer outfit

Het zonnetje begint weer te schijnen en het kwik passeert regelmatig de 25 ºC. Het is dus weer tijd voor een zomers feestje. Uiteraard in stijl maar wel luchtig, zodat je de hele dag (en nacht) door kan zonder dat je druipt van het zweet. Ook zullen onze pakken een blijvende indruk achterlaten op je vrienden of die ene persoon waar je een oogje op hebt. Verleid deze dan in stijl met het The Jag pak. Ben jij niet zo thuis in de jungle? Met de Shineapple ben je het stralende middelpunt van ieder tropisch feestje. Wil jij juist de ‘coolste’ op dat hete zomerfeest zijn? Dan hebben wij een heel (n)ice pak voor jou: the Iceman. Of wees een koel briesje op die hete zomerdag in de Flaminguy. Ben jij een kleurrijke persoonlijkheid? Laat dit de wereld zien en ga voor de Testival, onze kleurrijke blikvanger. Met een zomer pak van OppoSuits steel jij gegarandeerd de show op dat gave strandfeest in Bloemendaal, tijdens een bootparty op vakantie in Ibiza of op de strandbruiloft van je tante.

Stijlvolle en vrolijke zomerpakken

We weten dat tropische kleding niet altijd even classy is, maar met deze Hawaii pakken kom je gegarandeerd netjes voor de dag. Ze hebben namelijk de stijlvolle pasvorm en kwaliteit van een normaal (saai) pak, maar tegelijk ook de vrolijke prints die je gewend bent van de oude vertrouwde Hawaii outfits. Conclusie: eigenlijk zijn deze kleurrijke Hawaii pakken een essentieel item in elke kledingkast! Daarnaast is er bij de productie van onze zomerpakken rekening gehouden met dat onze pakken goed moeten zitten en ademend zijn, daarom zijn ze gemaakt van 100% open geweven polyester. Dankzij de goede kwaliteit kan het pak goed ‘ademen’ en zie jij er ook tijdens een hete zomerdag fris en fantastisch uit! Alle pakken zitten comfortabel en hebben een mooie pasvorm.

Echte eye-catchers

Deze kostuums zijn niet iets dat men dagelijks voorbij ziet komen, dus wees voorbereid op meer aandacht dan je gewend bent. Ook zijn high fives, vragen of je met iemand op de foto wilt en een stevig potje flirten eerder regel dan uitzondering, als we de vele hilarische verhalen van mensen die de Hawaii pakken gedragen hebben mogen geloven. Bovendien is OppoSuits het enige merk dat pakken met korte broeken en korte mouwen verkoopt, dus met een van onze zomerpakken zul je mensen nog meer versteld doen staan dan onze andere uitgesproken pakken. Bekijk ook onze pakken voor dames, pakken voor jongens van 2-8 jaar en pakken voor tieners. Voor ieder wat wils!

The OppoSuits® brand name and logo are registered trademarks.