In verband met COVID-19 kan de bezorging van je pakketje vertraging oplopen. Klik hier voor meer informatie.

Celebrate
St. Paddy's
20% off selected products
Starting monday feb 10th 2020
Use code: PADDY20
St. Paddy's

Op zoek naar een outfit voor Halloween, maar zijn one-size-fits-all-kostuums niet echt jouw ding? Dan ben je hier op het juiste adres. Onze Halloween blazers zijn speciaal ontworpen voor gents die zich wel aan de Halloween dress code willen houden, maar er tegelijk stijlvol uit willen zien.

Filters
Categorie:

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wis de actieve filters om de producten uit deze categorie te tonen.
Alles wissen

Gruwelijke colberts

Ben jij klaar voor het engste feest van het jaar? Griezelen is nog nooit zo leuk geweest: in een blazer van OppoSuits zie je er bloederig én stijlvol uit. De Halloween blazers van een aantal van onze te gekke pakken zijn nu ook los verkrijgbaar. Op deze manier verschijn jij makkelijk maar super stijlvol op een Halloween party.

Ook als jij niet meer gaat trick-or-treaten kun jij schitteren in een te gekke Halloween blazer. Wil jij iedereen de stuipen of het lijf jagen op dat ene te gekke halloweenfeestje? In een Halloween blazer van OppoSuits gaat dat ongetwijfeld lukken. En dat mag ook wel! Halloween is immers maar één keer in het jaar, des te meer reden om groots uit te pakken.

Een huiveringwekkend Halloween

Mix en match er op los met een Halloween blazer van OppoSuits en een eigen pantalon of broek. De blazers worden compleet geleverd met bijpassende stropdas zodat je er perfect als Dexter Morgan of Patrick Bateman uit kan zien. De meeste psychopaten zouden er een moord voor doen.

Naast de bloederige blazers kan je ook kiezen om je als een van de kwade personages van Star Wars te verkleden. Ben jij een echte Stormtrooper of kies jij juist voor R2-D2? Halloween is dé gelegenheid om alles uit de kast te trekken.

Double trouble

Samen met je broer, vader of beste vriend naar een halloweenfeest? Ga beide in een te gekke blazer en zorg voor “double trouble”. Ook de dames kunnen minstens zo stijlvol door de nacht heen komen dankzij onze te gekke Halloween outfits voor dames.

Griezelig goede outfit

Last minute stress over jouw perfecte halloweenoutfit? Dat is niet nodig! Wanneer je op een werkdag voor 23:00 uur besteld, ligt jouw gruwelijke blazer morgen al op de mat. Daarnaast zijn er geen verzendkosten in Nederland. Zo kan je perfect op tijd in jouw outfit voor de dag (en nacht) komen.

Maak griezelen compleet

Met een blazer pas je perfect in de halloweenmenigte. Dus of je nu gaat trick-or-treaten, je buren gaat pranken of naar een Halloweenfeestje gaat; doe het in stijl met een Halloween blazer.

Ga jij liever voor een compleet Halloween pak? Check dan onze Halloween pakken voor mannen. Een compleet pak bestaat uit een jasje, pantalon en een stropdas. Maak je outfit helemaal af met een bijpassend overhemd. Zo ben je in één keer klaar.

Have a spooktacular Halloween!