In verband met COVID-19 kan de bezorging van je pakketje vertraging oplopen. Klik hier voor meer informatie.

Celebrate
St. Paddy's
20% off selected products
Starting monday feb 10th 2020
Use code: PADDY20
St. Paddy's

Moeite met het vinden van de perfecte kerstoutfit die je naar al je kerstfestiviteiten kunt dragen? Goed nieuws: je gaat ‘m hier ongetwijfeld vinden.

Filters
Categorie:
Kleur:
 1. Zwart
  (2)
 2. Blauw
  (1)
 3. Groen
  (6)
 4. Grijs
  (1)
 5. Meerkleurig
  (7)
 6. Rood
  (8)
 7. Wit
  (6)
 8. Geel
  (3)
Toon minder Toon meer
Geslacht:
 1. Heren 10
Maat Heren Shirt:
 1. EU35-36 / XS 10
 2. EU37-38 / S 10
 3. EU39-40 / M 10
 4. EU41-42 / L 10
 5. EU43-44 / XL 10
 6. EU45-46 / 2XL 10
 7. EU47-48 / 3XL 10
 8. EU49-50 / 4XL 10
Toon minder Toon meer

Want Kerst is hét seizoen om je stijl te showen met een eye-catching outfit, en dat is precies wat je hier zult vinden. Kies voor een van onze feestelijke kerstoverhemden en combineer het met je favoriete items om de ultieme smart casual look te creëren.

Stijlvolle & comfortabele kerstoverhemden

Onze kerstoverhemden zijn gemaakt van hoge kwaliteit stof en hebben een moderne pasvorm. En daarnaast zijn ze bijna net zo comfortabel als je pyjama. Best belangrijk, aangezien je waarschijnlijk gaat dansen of heel veel gaat eten als je ‘m aan hebt. Ook goed om te weten: de kerstoverhemden zijn lang genoeg om in je broek te stoppen (en om erin te blijven) als je dat wilt.

Een vleugje fun
Al onze kerstoverhemden zijn ontworpen om gezellige kerstsfeer toe te voegen aan je outfit. Vind je het leuk als alle ogen op jou gericht zijn? Dan zijn onze opvallende stijlen The Rudolph, Winter Wonderland en Santaboss, geïnspireerd op de traditionele ‘ugly Christmas sweater, echt iets voor jou. Houd je meer van een subtiele kersttouch in je outfit? Dan hebben we ook zeker iets wat bij jou past. Onze kerstoverhemden met kerstbomen, cadeautjes of diverse icoontjes zijn een goede toevoeging aan bijna elke outfit. Maar welke je ook kiest: ze zijn allemaal net dat beetje extra dat jouw outfit nodig heeft tijdens de feestdagen, en je zult gegarandeerd indruk maken op je familie, collega’s en vrienden.

Tip: je maakt een nóg feestelijkere indruk als je het kerstoverhemd combineert met een van onze kerstpakken.