Het is geen geheim dat de beste feestjes plaatsvinden tijdens de zomer. Daarom hebben we de ideale zomerse feestoutfit voor jou ontworpen: een zomer pak! De pakken zijn verkrijgbaar in diverse prints en worden geleverd met een jasje met korte mouwen, korte broek en een stropdas. Een zomer pak is ideaal om jou die tropische look te geven op een festival of op het strand.

De ideale zomer outfit
De ‘coolste’ op dat hete zomerfeest zijn? In ons stijlvolle ijsjes pak, The Iceman, zit dat wel goed. Of wees een koel briesje op die hete zomerdag in de Flaminguy. Ben jij een kleurrijke persoonlijkheid? Laat dit de wereld zien en ga voor de Testival, onze kleurrijke blikvanger. Met een zomer pak van OppoSuits steel jij gegarandeerd de show op dat gave strandfeest in Bloemendaal, tijdens een bootparty op vakantie in Ibiza of op de strandbruiloft van je tante.

Zomer pakken van kwaliteit
De summer suits van OppoSuits zijn gemaakt van 100% open geweven polyester. Dankzij de goede kwaliteit kan het pak goed ‘ademen’ en zie jij er ook tijdens een hete zomerdag fris en fantastisch uit! Alle pakken zitten comfortabel en hebben een mooie pasvorm.

Geen oude Hawaï blouse maar een hip zomer pak van OppoSuits en je wordt gegarandeerd herinnerd om de juiste reden. Because life is better in a OppoSuits summer suit.

Bekijk ook onze pakken voor dames, pakken voor jongens van 2-8 jaar en pakken voor tieners. Voor ieder wat wils!