In verband met COVID-19 kan de bezorging van je pakketje vertraging oplopen. Klik hier voor meer informatie.

Celebrate
St. Paddy's
20% off selected products
Starting monday feb 10th 2020
Use code: PADDY20
St. Paddy's

Zei je als kind al dat je superheld wilde worden, maar is die droom nooit uitgekomen? Dan zijn deze superhelden pakken echt iets voor jou. Tijdens het dragen van een van deze outfits waan je je direct in een wereld van Marvel of DC Comics, waarin jij jouw favoriete karakter bent.

Filters
Categorie:
Kleur:
 1. Zwart
  (1)
 2. Blauw
  (2)
 3. Groen
  (1)
 4. Meerkleurig
  (5)
 5. Paars
  (1)
 6. Rood
  (3)
 7. Geel
  (2)
Toon minder Toon meer
Geslacht:
 1. Heren 5
Maat Heren Pak:
 1. EU46 5
 2. EU48 5
 3. EU50 5
 4. EU52 5
 5. EU54 5
 6. EU56 5
 7. EU58 5
 8. EU60 5
 9. EU62 5
Toon minder Toon meer

Officiële Superhelden pakken
We bieden officiële Marvel pakken die gebaseerd zijn op de meest iconische personages uit de stripboeken en films. Dus je krijgt de mogelijkheid om je als je favoriete held te kleden, maar als je liever de slechterik bent kan dat ook. Dankzij de moderne pasvorm zijn deze superhelden pakken geschikt voor allerlei gelegenheden. Of je nou naar een themafeestje, Comic Con of carnaval gaat, dit is jouw nieuwe favoriete outfit. En zeg nou zelf: waarom zou je je ook niet als een stijlvolle held kleden als het kan?

Tip: het is ook leuk om je als vriendengroep te kleden in deze pakken; bijvoorbeeld als The Avengers of Justice League, zodat jullie als team de burgers kunnen beschermen. Of verkleed jullie als een vijanden-duo zoals Batman en The Joker. Wedden dat iedereen z’n ogen niet van jullie af kan houden?