In verband met COVID-19 kan de bezorging van je pakketje vertraging oplopen. Klik hier voor meer informatie.

Celebrate
St. Paddy's
20% off selected products
Starting monday feb 10th 2020
Use code: PADDY20
St. Paddy's

Er is geen betere manier om jouw land te supporten tijdens een sportwedstrijd, dan het dragen van een van onze vlaggenpakken. Of het nu gaat om voetbal, wielrennen, basketbal of synchroonzwemmen; kies de kleur(en) van jouw team, dan is jouw steun goud waard. Letterlijk. Dus trek een van deze vaderlandslievende vlaggenpakken aan tijdens die belangrijke match en zorg dat de medaille voor best geklede fan in ieder geval mee naar huis gaat.

Filters
Categorie:
Kleur:
 1. Blauw
  (4)
 2. Groen
  (1)
 3. Meerkleurig
  (1)
 4. Oranje
  (2)
 5. Rood
  (4)
 6. Wit
  (1)
Toon minder Toon meer
Geslacht:
 1. Heren 8
Maat Heren Pak:
 1. EU46 8
 2. EU48 8
 3. EU50 8
 4. EU52 8
 5. EU54 8
 6. EU56 8
 7. EU58 8
 8. EU60 8
 9. EU62 8
Toon minder Toon meer

De ideale outfit voor het supporten van jouw team of land!
Represent Nederland in onze Tulips from Amsterdam of ga voor Oranje in The Orange, de favoriete feestkleur van Nederland! Doe eens lekker Duits en kies voor Der Germanator. Helemaal klaar om party zu machen! Of neem Patrick op je schouders en stort je in het feestgedruis tijdens St. Patricks Day. Amerikaanse roots of gewoon een diehard fan van Amerikaanse sporten zoals american football, honkbal of basketbal? In het meest patriottistische pak uit de OppoSuits collectie, de United Stripes, steel je gegarandeerd de show.

Compleet vlaggenpak van kwaliteit
Onze pakken bestaan uit een jasje, een pantalon en een stropdas. De flag suits zijn van 100% open geweven polyester van hoge kwaliteit. Het pak kan hierdoor goed ‘ademen’ en heeft een comfortabele en elegante fit. Bestel op een werkdag voor 19:00 uur en je ontvangt je outfit al de volgende in huis! Gratis verzending in Nederland. Met een OppoSuits vlaggenpak support jij jouw team of land op een manier die iedereen nog lang zal bijblijven.

Bekijk al onze heren pakken, dames pakken en pakken voor jongens.